De perfecte kledingcombinaties voor een dagje uit

Een avondje uit, voor de spiegel staan en niet weten wat de outfit van vanavond gaat zijn. Het overkomt de beste wel eens. Het fijnste gevoel is een outfit aantrekken en denken: dit wordt het. Maar dat gebeurt niet zomaar. Daarom hier een paar tips voor de beste avond of dagje uit!

Een set

Tegenwoordig dragen steeds meer mensen een set. Dat wil zeggen dat het onderste gedeelte van de outfit feilloos aansluit op de bovenkant van de outfit. Dezelfde kleur, een passend model. Het kan allerlei kanten op maar een set wilt zeggen dat de twee kledingstukken bij elkaar passen, ze matchen. Dit kan een outfit echt maken, het is niet alleen hip, het valt ook op. Een tip voor het dragen van een set is dat het niet té opvallen moet zijn. Dat kan goed wanneer het de afspraak is maar een set met heftige kleuren kan op een feestje ook te veel van het goede zijn. Een klassiek voorbeeld van een toffe set is van het merk Reinders. Je kunt er alle kanten mee op, dus languit op de bank maar ook op het terras staat het leuk!

Klassiek en stoer

Vaak denkt men dat als ze zich stoer kleden dat het niet meer klassiek kan zijn maar niets is minder waar. Het is een kwestie van uit proberen en daar moeten risico’s voor genomen worden. Denk bijvoorbeeld aan mooie chique hakken met een stoere leren jack. Het toffe van zo’n outfit is dat je ondanks dat je misschien anders gekleed bent, je nog steeds echt serieus genomen wordt en dat is lange termijn natuurlijk alles wat je nodig hebt. Klassiek en stoer is tegenwoordig een van de meest hippe kledingcombinaties. Al zou je denken: ik moet kiezen, dat is dus niet meer zo. Je kunt voor jezelf een toffe outfit uitkiezen en begrijpen dat niemand iets te zeggen gaat hebben over die toffe nieuwe cowboylaarzen met het colbert. Dus, klassiek en stoer, het kan wel degelijk.

Comfortabel en elegant

Je hoort niemand klagen: comfortabel is hip! Eindelijk! De webshop liggen vol met kleding die zacht aanvoelt en prettig is om te dragen. En het grootste voordeel is dat men zich ondanks de comfortabele outfit klassiek kan kleden. Een voorbeeld is de trui met de V-hals. Een warme trui met een lage uitsnede kan net zo elegant zijn als een blouse, al vergeten veel mensen dat! Dus comfortabel én elegant kan natuurlijk. Een borrelplankje erbij, en de hele groep voelt zich meteen compleet!