PDB

Een diploma halen voor boekhouden (PDB)

Een praktijkdiploma boekhouden (PDB) behalen terwijl je fulltime werkt of de kinderen de hele dag moet verzorgen? Dat kan! Bij Fabius opleidingen kun je namelijk je PDB (praktijkdiploma boekhouden) behalen door lessen te volgen in de avond of in de ochtend. En dat is dan maar eens per week. Voor 28 weken lang volg je 3 uurtjes per week in de avond of ochtend les, waarna je goed voorbereid bent op je examen. Als je dit examen haalt, ontvang je het PDB. En deze opleiding van Fabius heeft een slagingspercentage dat ruim 10% hoger ligt dan het landelijk gemiddelde. 

Invulling van de opleiding

De opleiding voor het PDB bestaat dus uit 28 lessen van 3 uur. Je kunt zelf kiezen of je de lessen iedere week in de ochtend van 9 tot 12 volgt of in de avond van 7 tot 10. Er zijn ruim 50 leslocaties, dus er zit vast een leslocatie die voor jou goed aan te reizen is. In de 28 weken van de PDB opleiding komen er drie onderdelen aan bod. Zowel kostencalculatie als financiering, de eerste twee onderdelen, worden in 9 weken of 9 lessen behandeld. Het laatste onderdeel, bedrijfsadministratie, duurt 10 weken of 10 lessen. 

PDB

Kosten en vooropleiding

Je hebt geen vooropleiding nodig op de PDB opleiding te doen. Na afloop ontvang je dus wel een diploma. Je kunt je hier inschrijven voor de opleiding PDB. Je ziet op diezelfde pagina ook de leslocaties en wanneer de volgende PDB opleidingen beginnen. De prijs van de PDB opleiding is inclusief lesmateriaal. Het enige dat je hiernaast nog hoeft te betalen, is het examen zelf. Dus wil jij een praktijkdiploma boekhouden behalen? Bekijk dan de website en schrijf je in voor de opleiding.