Freeswerk groot

Freeswerk groot aanpakken doe je zo!

Freeswerk grootFreeswerk groot aanpakken, is iets wat al een langere tijd wilde doen. Op een kleine schaal konden wij het zelf nog wel aan, maar de vraag naar ons product begon steeds meer te worden. Daardoor konden wij het zelf niet meer bijbenen. Dit is ook de reden dat mijn leidinggevende mij vroeg om eens te kijken naar de mogelijkheden rondom het uitbesteden hiervan. Daar ben ik toen naar op zoek gegaan en al snel kwam ik uit bij Smolders metaalbewerking. Hierover las ik op internet alleen maar goede verhalen, dus dat zorgde voor veel vertrouwen in hun diensten. Toen heb ik een offerte aangevraagd, zodat wij precies wisten wat wij konden gaan verwachten qua kosten.

De keuze is gemaakt

Toen ik precies wist wat de prijs zou gaan zijn van dit freeswerk uit laten voeren door dit grote bedrijf, ben ik gaan overleggen met mijn baas. Hij was ook erg positief hierover en toen zijn wij met hen in gesprek gegaan. Er waren namelijk nog een aantal zaken die besproken moesten worden voordat wij het contract konden tekenen. Tijdens dit gesprek werd alles ons ongelofelijk duidelijk en vriendelijk uitgelegd. Hierna hebben wij besloten om definitief met hen in zee te gaan.