Hoe een photobooth huren herinneringen maakt

Een feest om op terug te kijken
Een feest is niet compleet zonder dat er foto’s worden gemaakt; wie niet wil dat gasten continu met hun telefoon bezig zijn kan een photobooth huren. Een photobooth is de vervanging van het vroegere fotohokje wat je veel in openbare gelegenheden zag staan. Het is een plek waar één of meerdere gasten tegelijk in kunnen plaatsnemen om een fun-foto te laten maken. We hebben het over een foto waarbij je grappige effecten kan toevoegen aan de foto. Op die manier krijg je een feest waar je naderhand met plezier naar kan terugkijken.

Digitaal of in je hand

Het grote nadeel van foto’s die je met je telefoon maakt is dat je ze niet meer naderhand in je hand kan nemen. Je deelt een dergelijke foto digitaal maar dat heeft toch niet de uitstraling van een foto die je thuis op je prikbord kan hangen. Wie een fotohokje gaat huren krijgt die herinneringen op meerdere manieren. Zo krijgt degene die de foto laat afdrukken gratis één of meerdere leuke foto’s in handen, terwijl ze ook op een digitale manier nog kunnen worden nagestuurd. Dat maakt een fotohokje gelijk multifunctioneel inzetbaar.

Een photobooth als reclame
Huur je een fotohokje bij een evenement wat je bij jouw bedrijf laat vieren, dan kan je het als een reclame middel inzetten. Je kan een reclame van je bedrijf laten toevoegen aan de onderkant van de foto waardoor de bezoekers die op de foto staan direct een klein aandenken aan het feest van jouw bedrijf in handen hebben. De foto’s kan je ook gebruiken in social media om meerdere klanten te trekken naar een volgend feest wat jij met je bedrijf organiseert.

Een fotohokje maar dan anders
Wil jij een dergelijk fotohokje hebben maar past de stijl niet bij het karakter van het feest wat jij organiseert, dan kan je er altijd nog voor kiezen om een photobooth met een ander uiterlijk te kiezen. Denk dan bijvoorbeeld aan een retro volkswagenbusje of aan een trailer. Je kan de photobooth op die manier zelfs over het terrein heen verplaatsen of buiten voor de deur zetten als een alternatief welkom. Jouw gasten zullen genieten van dit leuke extraatje. Het zorgt ervoor dat men graag nog eens naar een evenement van jouw bedrijf toe komt.