Induction Heating

Induction Heating is hier het beste

Induction Heating

Mijn baas vroeg mij om uit te zoeken waar wij het beste onze Induction Heating konden aanschaffen. Onze vorige leverancier was er namelijk mee gestopt, dus daar konden wij niet meer terecht. Daarnaast waren wij ook niet zo tevreden over de kwaliteit van deze. Zo maakten ze nog steeds erg veel geluid, ondanks dat ons was beloofd dat ze een stuk stiller zouden zijn. De prijs van deze lag heel erg hoog, dus wij hadden er veel meer van verwacht. Via een collega kreeg ik de tip om eens bij een bepaald bedrijf te gaan kijken. Bij hen ben ik toen direct een kijkje gaan nemen op de website. Daar vond ik heel veel informatie en dat zag er goed uit.

Mijn tip aan jou

Wel hadden wij nog een aantal vragen over deze Induction Heating, dus daarom hebben wij toen contact met hen opgenomen. Tijdens dit gesprek werd alles ons ongelofelijk duidelijk en kregen wij er een goed gevoel bij. Daarom hebben wij er uiteindelijk ook voor gekozen om het aan te schaffen. Over deze zijn wij erg tevreden, want ze zijn heel stil, schoon en werken goed. Mocht jij ook naar zoiets op zoek zijn, dan raad ik jou aan om eens bij RF warmte consultant te kijken.