Rvs-trapleuning

Rvs trapleuning op maat

Een rvs trapleuning op maat laten maken is mogelijk bij HTI-RVS. Dit bedrijf is als het ware de specialist op dit gebied en zegt dit materiaal als geen ander te kennen. Het bedrijf staat in Ede en heeft al meer dan 20 jaar ervaring op dit gebied. Wanneer je op zoek bent naar een leuning die het beste in jouw interieur past, dan ben je hier zeker aan het juiste adres. Het assortiment wat je online kan vinden is enorm, maar ook een eigen inbreng, daar draaien zij hun handen niet voor om.

Wij hebben een rvs trapleuning op maat laten maken

Niet alleen bedrijven, maar ook particulieren hebben inmiddels de weg naar dit bedrijf gevonden. Het leuke is dat je zelf met een ontwerp kan komen en samen ga je ervoor zorgen dat dit ten uitvoer gebracht gaat worden. Op deze manier heb jij altijd een uniek exemplaar in jouw huis of bedrijf.

Wij hebben in huis een open trap en hier kregen wij het idee om een mooie leuning inclusief een balustrade te ontwerpen. Dit maakt het samen tot een mooi geheel. Ons ontwerp is inmiddels ten uitvoer gebracht en het resultaat is prachtig.