complete tl lamp

De voordelen van een complete tl lamp?

Het gebruik van een complete tl lamp in je interieur, of het nu in de keuken, hal of woonkamer is, heeft best wel wat voordelen te bieden. Zoveel voordelen dat, als je ze in overweging neemt, de keuze voor een complete tl lamp in een of meer ruimten meer dan interessant is! In dit artikel leggen we uit wat een tl lamp voor meerwaarde heeft. Verbaas je over de vele voordelen van dit type verlichting!

Een lamp met een indrukwekkend lange levensduur

Een van de grootste voordelen van een tl lamp kopen, is at je kiest voor een lamp die een indrukwekkend lange levensduur heeft. Na aanschaf van een tl lamp hoef je deze nauwelijks te vervangen. Zeker als je kiest voor een complete tl lamp met led verlichting, kun je rekenen op een lamp die wel 30 jaar meegaat. Vervangen is dus voorlopig niet nodig! En dat betekent dat je geen omkijken meer hebt naar jouw tl lamp. Lekker toch?

complete tl lamp

Een meer dan duurzame keuze voor je verlichting

Prettig aan een goede tl lamp met led erin, is dat je hiermee een duurzame keuze maakt. Led staat erom bekend dat deze vorm van verlichting nauwelijks energie verbruikt in vergelijking met traditionele verlichtingssoorten als de gloeilamp of spaarlamp. En dat betekent dat je tientallen procenten minder energie verbruikt en zo dus flink gaat besparen op je energiekosten. Gemiddeld kun je uitgaan van een besparing van liefst 50 procent! Hoe meer goede led tl lampen je koopt, hoe hoger de besparing is die je op je elektriciteitskosten realiseert!

Er zijn diverse kleurvarianten mogelijk

Weer een ander voordeel van tl lampen zijn de mogelijkheden die je hebt om te kiezen voor allerlei kleurvariaties. Zo kun je bijvoorbeeld gaan voor zeer warm wit licht (2700 Kelvin), een van de populairste keuzes voor huiskamers, de horeca en winkels. Daarnaast is warm wit licht een optie (3000 Kelvin). Deze variant is populair voor gebruik in hallen, foyers en trapgangen. Tl lampen met koel wit licht (van 4000 Kelvin) zien we vooral teug in schoolgebouwen, kantoren en in keukens. Ten slotte is een daglicht tl lamp van 6500 Kelvin mogelijk. Dit type tl lamp is populair in de gezondheidszorg, maar ook in laboratoria, drukkerijen en binnen de retail.