Fysiotherapie Hilversum heeft me van mijn rugklachten afgeholpen!

Laatst ben ik door mijn rug gegaan en dat was natuurlijk flink balen, dus moest ik langs MoveWell fysiotherapie Hilversum om te kijken hoe ik met minder pijn de dag door kon komen. De fysiotherapeuten waren enorm aardig en ik merkte na twee weken al wat verbetering. Ik ben dus enorm blij dat ik langs MoveWell gegaan ben voor hulp!

Combinatie van massages en oefeningen

Ik heb een aantal sessies gehad waar de fysio een aantal massagetechnieken heeft toegepast om de pijn wat te verlichten. Deze massages waren in het begin een beetje pijnlijk, maar algauw was het echt een ontspan-momentje voor mij en vond ik het heerlijk. Daarnaast heb ik ook een aantal oefeningen meegekregen voor thuis om het herstel wat te bevorderen. De oefeningen waren daarnaast ook bedoeld om mijn rug te versterken, zodat ik in de toekomst de kans verklein dat ik weer door mijn rug ga. De fysiotherapie Hilversum heeft me dus heel goed geholpen en ik kan echt iedereen aanraden om hierheen te gaan als ze te kampen hebben met rugklachten, nekklachten of andere klachten die te maken hebben met bewegen. De therapeuten zijn erg kundig en behulpzaam, maar ook erg hartelijk en zorgzaam!