sauna cadeaubon

Geef eens een sauna cadeaubon als verrassing

sauna cadeaubonLaatst kwam ik heel toevallig op een site terecht waar ik een sauna cadeaubon kon aanschaffen. Toen had ik hem niet echt nodig, maar vorige week was toevallig mijn moeder jarig. Ik had geen flauw idee wat ik haar moest geven, want zij heeft al zoveel. Ook haar vriend wist het eigenlijk niet. Toen moest ik ineens weer denken aan wat ik gezien had en ben ik meteen terug gegaan om deze verrassing voor haar te kopen. Op haar verjaardag had ik het leuk ingepakt en in een pakketje gestopt met andere dingen. Verder had ik er nog wat badzout, douchegel en shampoo in gedaan van haar lievelingsmerk.

Ik mag zomaar mee

Ze had echt geen flauw idee dat ze een sauna cadeaubon ging krijgen, maar zij was er enorm blij mee. Meteen vroeg ze mij of ik mee wilde gaan en dat had ik echt niet verwacht. Volgende week gaan wij lekker een dagje naar De Thermen in Nijmegen. Dat is hier heel erg in de buurt en heel erg gemakkelijk te bereiken. Hier hebben ze verschillende baden en het eten is erg goed. Mocht jij nu ook op zoek zijn naar iets origineels om te geven, dan is dit echt een heel goede optie!