IJsmachines

Heerlijk ijs in een handomdraai met de sorbetiere en de ijsmachines

IJsmachines blijven altijd iets wat niet mag ontbreken bij een succesvolle horecazaak. Al helemaal niet in de zomer. Een ijsmachine kan ervoor zorgen dat jij meer gasten krijgt, want veel mensen hebben altijd wel zin in een lekker ijsje om af te koelen of om zo een heerlijk diner goed af te sluiten. Welke ijsmachine jij nodig hebt, is compleet aan jou. Je kan kiezen voor een softijsmachine, maar je kan ook kiezen voor een sorbetiere van Horecagemak. Met een sorbetiere kan jij heerlijk sorbetijs maken met allerlei verschillende ingrediënten, maar je kan ook ander ijs maken met een sorbetiere. 

Maak heerlijke sorbet-, yoghurt- of roomijs

Zoals net is genoemd, kan een sorbetiere meer ijs maken dan alleen sorbetijs. Zo is het mogelijk om yoghurt- en roomijs te maken. Sorbetijs bestaat voornamelijk uit suiker en water, dus de smaak wordt bepaald door het soort siroop en vruchtensappen dat jij gebruikt. Roomijs wordt gemaakt met eidooiers, suiker, melk en natuurlijk room. Je doet de ingrediënten gewoon in de machine en het roermechanisme, een van de twee onderdelen van de sorbetiere, zal de ingrediënten mixen tot het ijs dat jij wil hebben.

Met dank aan de sorbetiere hoef jij dus niet meerdere ijsmachines te halen, wat jou geld en ruimte bespaart. 

IJsmachines

Voeg gemakkelijk ingrediënten toe voor heerlijke smaken

Om heerlijk ijs te maken, ben je natuurlijk heerlijke ingrediënten nodig. De sorbetiere van Horecagemak maakt het mogelijk om heerlijke ijsjes te maken en om te experimenteren. Je kan namelijk gemakkelijk de ingrediënten in de ijsmachine doen en de ijsmachine zal het werk voor jou doen. Zo kan je chocoladesaus of champagne toevoegen aan de ijsmix om te kijken hoe het ijs zal gaan smaken. Je kan het zo gek niet bedenken en het is mogelijk.

Om jouw gasten dus heerlijk ijs voor te schotelen, ben je zonder twijfel de sorbetiere van Horecagemak nodig. Twijfel dus niet langer en schaf een sorbetiere aan.