internet marketing bureau eindhoven

Internet marketing bureau in Eindhoven

Het internet marketing bureau in Eindhoven raad ik zeker aan. Een jaar geleden ben ik namelijk klant bij hen geworden en ik ben zeer tevreden. Zij staan altijd voor mij klaar als ik een vraag heb. Dan bel ik hen op en binnen een minuut kan ik meestal al weer ophangen, omdat ik mijn antwoord al heb. Het personeel is echt heel erg vriendelijk en jij kan echt merken dat zij veel van hun vak afweten. Ik ben met dit bedrijf in aanraking gekomen door een vriend van mij. Sinds hij klant bij hen was geworden, werd zijn site echt heel beter bezocht.

internet marketing bureau eindhoven

Een fijn bedrijf

Toen ik contact op nam met het internet marketing bureau in Eindhoven, werd ik gelijk uitgenodigd om een keer langs te komen. Tijdens een gesprek zouden zij mij kunnen uitleggen wat zij voor mij konden betekenen. Het gesprek was een succes, zij legde mij namelijk haarfijn uit wat zij deden. Dat was erg fijn omdat ik er zelf niet zoveel verstand van heb. Ik merkte al snel dat ik steeds meer orders ontving. Het bedrijf houdt mij ook maandelijks op de hoogte van de voorgang die zij boeken. Ik ben een zeer tevreden klant.