Kroonkas

Kweekkassen gezocht voor mijn groenten!

Kweekkassen gezocht! Nu dat het buiten erg koud wordt is het raadzaam om de groentes droog en behaaglijk te houden. Echter ben ik nog niet in het bezit van kassen en daar zoek ik op dit moment naar! Wij willen ook tijdens de winterperiode onze eigen groenten en fruit eten. De kosten wat je moet betalen in de supermarkt vind ik persoonlijk veel te prijzig. Voor enkele jaren terug hebben wij het roer al omgegooid en zijn het zelf gaan kweken. Dit is uitgelopen tot een ware hobby die ik samen met mijn vrouw uitvoer.

kweekkassen

Nieuwe groentes, dus nieuwe kweekkassen

 

Alle groentes die wij konden eten zijn reeds gegeten. Hierdoor hebben wij niks meer om te gebruiken. Zodoende ben ik op het internet gaan zoeken naar nieuwe kassen. Hier konden wij vervolgens onze groenten en fruit in gaan kweken. Dankzij mijn zoektocht op het internet ben ik terecht gekomen op de website van kroonkas.nl. Hier zag ik diverse soorten die wij allen wel goed konden gebruiken. Nadat ik de kosten had gezien was ik verkocht. Hier hebben wij vervolgens ook voor gekozen. De bestelling op deze website hadden wij geplaatst en de bezorging verliep erg snel. Nu kunnen wij weer heerlijk aan de slag met het kweken!