SEO door Realgen internetmarketing was de boost die mijn bedrijf nodig had

Door SEO van Realgen internetmarketing kwam mijn bedrijf eindelijk van de grond. Ik verkoop een uniek concept matrassen. Door veren van een echte gans te gebruiken, slaap je echt comfortabel. Ze hebben een unieke ligging. Mensen die eenmaal op een matras van mij hebben geslapen, willen nooit meer anders. Het is dan wel belangrijk dat ze het proberen. Omdat ik landelijk wilde adverteren, besloot ik een website op te zetten. In het begin heb ik deze website gepromoot door deze zelf op verschillende fora en social media te delen. Dat ging opzich goed, maar was wel erg veel werk. Dat moest makkelijker kunnen. Ik heb eens rondgevraagd hoe anderen dat deden. Zo kwam ik uiteindelijk bij Realgen uit.

Nieuwe wereld

Ik dacht dat mijn website uit zichzelf wel gevonden zou worden. Om in zoekmachines gevonden te worden, moet je echt hele specifieke dingen doen. Tenminste, daar kwam ik achter. Ik belde Realgen met de vraag wat ze voor mij konden doen. Ze bekeken mijn website, en gaven meteen een aantal dingen aan. Ze vertelden me dat ik bijna geen inkomende links had. Ik had geen idee dat dat belangrijk was. Het was geen probleem dit op te lossen, en ze rekenden me voor hoeveel het ongeveer zou kosten. In verhouding tot de hoeveelheid werk die ik er van had viel dit mee. Ik besloot hen in te zetten, dit leek een makkelijkere manier om aan klanten te komen

En na een tijdje…

Al een paar maanden na start begonnen de klanten binnen te komen. Ik werd gebeld, en kreeg eindelijk afspraken voor proef van een matras. Hierdoor kon ik me weer gaan richten op mijn eigen werk. Promotie is leuk, maar niet waarom je als ondernemer begint met een onderneming.