Lijstje

Tijd voor een nieuwe uitdaging?

Een relatief groot deel van je leven ben je aan het werk. Misschien heb je een 9 tot 5 baan of werk je onregelmatig omdat je in de zorg of in de industrie werkt. Het neemt veel tijd en energie in beslag, daarom kun je er maar beter voor zorgen dat jij werk doet dat jij leuk vindt en je zonder tegenzin je bed uit hoeft te komen voor een nieuwe werkdag. Helaas is dit niet altijd even vanzelfsprekend en merk je dat je energie halverwege je werkdag op is en je er geen plezier meer uithaalt. Dan kun je op zoek naar nieuwe vacatures in Dokkum of kijken naar vacatures in Surhuisterveen

Hoe bevalt je huidige baan?

Veel mensen denken niet zo heel erg veel na over hun werk. Zij gaan waarschijnlijk al jarenlang naar hetzelfde bedrijf en voeren dag in, dag uit dezelfde werkzaamheden uit en vinden dit helemaal prima. Wanneer jij dit ook zonder twijfel doet, dan is er waarschijnlijk niet zo veel aan de hand. Als jij echter merkt dat jij met lood in je schoenen op de fiets of in de auto stapt en je de uren wegkijkt op de klok, dan is dat absoluut een teken dat je op zoek kunt gaan naar een baan die jou wel gelukkig kan maken. 

Het zoeken naar een nieuwe uitdaging

Als je vacatures gaat zoeken, doe je dit waarschijnlijk op een van de bekende vacaturesites online. Misschien weet je wel precies naar wat voor functie je op zoek bent, omdat je hier ervaring in hebt, maar misschien wil je ook gewoon wat anders. Dan is het verstandig om te kijken waar jouw oog op valt, dan moet daar namelijk toch een stukje interesse in zitten. Bedenkt wel goed of dit is wat je zoekt en of je niet in dezelfde gedachtes terecht komt als dat je voorheen bij het bedrijf had.