tuinboxen

Tuinboxen zijn een goede vervanging voor een schuur

tuinboxenMijn ouders hebben ongeveer een jaar geleden twee tuinboxen aangeschaft, omdat zij liever geen garage meer wilde hebben. Deze is nu helemaal omgebouwd tot kantoor en dat is ongelofelijk mooi geworden. Zelf ga ik over een tijdje in een huis wonen waar ik heel erg weinig opslag heb en daarom leek dit mij een goede optie. Hierdoor kan ik namelijk gewoon mijn fiets en dergelijke spullen buiten opbergen. Je kunt deze natuurlijk ook iedere dag in de gang zetten, maar dat vind ik ook niet handig. Ook heb ik verschillende tuinmeubels met daarop kussens. Die mogen niet nat worden en aangezien het in Nederland nogal vaak regent, is het belangrijk om deze te beschermen hiertegen. 

Verschillende mogelijkheden.

De tuinbox die ik nu heb gekocht, is heel erg mooi en er past veel in. Hij is gemaakt van metaal, omdat dit mooi bij de rest van mijn woning past. Een ander voordeel van dit materiaal is dat hier minder makkelijk ingebroken kan worden en daardoor een stuk veiliger is. Hout vond ik zelf ook wel heel mooi, maar mijn vriend was daar minder enthousiast over, dus moest ik tot een compromis komen met hem. Neem hier zeker eens een kijkje als jij benieuwd bent geworden.