wicker tuinstoel

Via internet een wicker tuinstoel gekocht

Al een aantal maanden zocht ik een mooie wicker tuinstoel, maar kwam er keer op keer achter dat die behoorlijk kostbaar zijn. Zo veel had ik er niet voor over en daarom heb ik dit voor mij uitgeschoven. Toen ik even geleden op het internet aan het rondkijken was, kwam er per abuis een reclame van Van Der Garde voorbij. Zij hebben allerlei mooie items voor op jouw eigen terras. Ik kon het niet laten toch nog eens te kijken of ik daar mijn gewenste zetel ook kon vinden voor een leuke prijsje. Wat denk je? Ik ben in 1 keer geslaagd! Ik vond een zetel van het juiste materiaal, in de juiste kleur en met de goede afmetingen. En, natuurlijk, voor een leuke prijs. Want daar ging ik voor.

wicker tuinstoel

De beste shop

Als jij ook een wicker tuinstoel of een ander meubelstuk voor in het hof achter jouw huis zoekt, dan moet jij echt eens gaan kijken bij Van Der Garde. De zetel staat nu achter mijn huis te pronken en over de kwaliteit ben ik erg tevreden. Zeker als je bedenkt dat ik er maar een klein prijsje voor betaald heb! Zij hebben ook van alles in aluminium of hout. Echt het kopen waard.