aankoopmakelaar Eindhoven

Wat doet een aankoopmakelaar Eindhoven?

Wat doet een aankoopmakelaar Eindhoven? Een aankoopmakelaar is iemand die jou goed kan helpen bij het kopen van een huis. Je gaat samen met de makelaar naar woningen kijken die aan jouw wensen/eisen voldoen. Wanneer je bij de woningen bent gaat de makelaar mee om te helpen. De makelaar helpt jou bij het letten op belangrijke punten en de makelaar gaat vragen stellen aan de verkopers om vervolgens een goede prijs te schatten. 

Wanneer je woning hebt gevonden waar jij graag in zou willen wonen gaat de makelaar jou verder helpen. De makelaar gaat over de vraagprijs onderhandelen. Ook kan jouw makelaar de koopakte controleren of opstellen indien dit nodig is. 

aankoopmakelaar Eindhoven

Waar moet je opletten bij het aanstellen van een aankoopmakelaar Eindhoven?

Een aankoopmakelaar mag nooit tegelijkertijd de verkoopmakelaar van dezelfde woning zijn. Een makelaar behartigt de belangen van de koper en een verkoopmakelaar van de verkoper. Het beste is om van te voren verschillende makelaars te vergelijken. Belangrijk bij het uitzoeken van een makelaar is het volgende: De makelaar moet aangesloten zijn bij de brancheorganisatie als de Nederlandse vereniging van makelaar ook wel het NVM genoemd.