Betrouwbaar en milieuvriendelijk schoonmaakbedrijf

Wie zoekt naar een milieubewust en betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Eindhoven, kan wellicht bij dit bedrijf vinden waar hij of zij naar zoekt. Bij dit schoonmaakbedrijf in Eindhoven staat maatschappelijk verantwoord ondernemen centraal. Dit houdt in dat er rekening gehouden wordt met mens en milieu in de eerste plaats. Hierbij wordt een eerlijke prijs ook meegenomen. Zij zoeken naar de juiste balans tussen welzijn, milieu en de markt – tussen People, Planet en Profit. Daarnaast heeft het schoonmaakbedrijf in Eindhoven sinds 2015 een OSB-keurmerk. Dit houdt in dat ze eerlijk zijn in hun zaken, de administratieve aspecten op orde hebben en kennis hebben van hun vak.

Schoonmaakbedrijf Eindhoven

Het schoonmaakbedrijf in Eindhoven doet zaken in geheel Brabant en streeft er ook naar om tot de top van zowel Eindhoven als de provincie te behoren als schoonmaakbedrijf. Het schoonmaakbedrijf in Eindhoven bestaat al zo’n 30 jaar en heeft inmiddels ruim 70 klanten uit verschillende plekken in Brabant. Er wordt gewerkt met vaste medewerkers, zodat er kwaliteit verzekerd kan worden. Daarnaast worden er regelmatig kwaliteitscontroles uitgevoerd, waarbij de schoonmaak werkzaamheden gecontroleerd worden.

Allerlei schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden

Het schoonmaakbedrijf in Eindhoven kan niet alleen voor de regelmatige schoonmaak van bijvoorbeeld een kantoorruimte worden ingezet. Het bedrijf kan bijvoorbeeld ook ingeschakeld worden voor het wassen van glazen, gevelreiniging, tapijtreiniging, tuinonderhoud, vloeronderhoud of graffiti verwijderen. De expertise van het schoonmaakbedrijf in Eindhoven is zeer breed. Op de website kun je meer lezen over bijvoorbeeld de kozijnreiniging die zij kunnen doen en andere werkzaamheden waarvoor je ze kunt inschakelen.