All inclusief behandeling

Bij Sauna & Beauty de Thermen Nijmegen kun je genieten van een heerlijk wellness arrangement

Heb je al eens een wellness arrangement uitgeprobeerd bij Sauna & Beauty de Thermen Nijmegen? Zo niet, doet het je zeker goed om eens een keer een bezoek te brengen aan deze spa. Even heerlijk ontspannen met je vriendinnen of alleen, dat is waar je zeker van bent in deze centraal gelegen spa in Nederland.

Behandeling ontspannend

Je bent van alle gemakken voorzien bij Sauna & Beauty de Thermen Nijmegen

Steeds meer mensen genieten van een welverdiend dagje weg bij Sauna & Beauty de Thermen Nijmegen. En dat is natuurlijk niet voor niets. Bij de spa in Nijmegen ben je van alle gemakken voorzien. Denk hierbij aan een van de zwem- of kruidenbaden en je kunt tot rust komen in een mooie beauty- en massage-afdeling. Ook kun je een bezoek brengen aan een Hammam- en Rhassoul ruimte en in de “event-sauna” kun minimaal vijf keer per dag genieten van een heerlijke opgieting (löyly).

high tea arrangement

Sluit je dag af in het restaurant van Sauna & Beauty de Thermen Nijmegen

Een mooie en gezonde huid kan voor een groot deel gestimuleerd worden door de juiste verzorging, zoals een massage of een bezoek aan de sauna. Maar wil je écht goed voor je huid zorgen, dan speelt innerlijke verzorging ook een erg grote rol. Gezonde voeding is hier een belangrijke basis voor. Daarom kun je na een lange dag ontspannen ook genieten van de lekkerste en voor gezonde gerechten in het restaurant van Sauna & Beauty de Thermen Nijmegen. Uiteraard ben je hier ook van harte welkom voor een goed verzorgde lunch of een drankje tussen de behandelingen door. Kom jij binnenkort ook een keertje langs in deze spa in Nijmegen?