Ik volg mindfulness Wageningen!

Ben jij op zoek naar mogelijkheden voor mindfulness Wageningen? Dan heb ik een tip voor je! Ik volg namelijk mindfulness bij TM.

Mindfulness WageningenWat is mindfulness

Met mindfulness kun je anders leren denken, hierdoor kun je bepaalde zaken makkelijker loslaten. Je hoeft je bijvoorbeeld niet langer meer zorgen te maken over zaken die in het verleden hebben gespeeld of die gaan spelen in de toekomst. Daarbij kan mindfulness in Wageningen je goed helpen!

Het hielp mij enorm

Ik ben zo’n persoon die zich snel druk maakt om zaken, zelfs over zaken waar ik zelf geen invloed op heb. Mindfulness helpt me dan om stil te staan bij mezelf en datgene waar ik behoefte aan heb. Iedere keer wanneer ik mij bezig houdt met mindfulness voelt het echt als een momentje voor mezelf. Het helpt mij echt heel goed en kan het anderen zeker ook aanraden! Ik merk dat ik nu ook automatisch meer rust pak voor mezelf waardoor ik meer ontspannen ben. Ik kan beter tegen stress en dat is met mijn baan en mijn drukke gezinsleven zeker nodig wil je niet tegen een burn-out aanlopen. Dit was echt waar de beste beslissing uit mijn leven. Ik ben ontzettend blij dat ik de beslissing heb genomen om mindfulness in Wageningen te gaan volgen. Ik raad het iedereen aan.