Thai massage Tilburg

Boek een Thai massage in Tilburg

Boven aan het lijstje van dingen die ik ooit nog wil doen staat “Thai massage Tilburg“. Dat komt omdat mijn moeder daar een tijdje geleden is geweest. Zij vertelde dat het personeel daar echt super vriendelijk is. Zij heeft daar lang met hen gepraat. Verder is het er erg schoon en zijn de ruimtes leuk ingericht. Van mijzelf moet ik elke maand iets doen van mijn lijstje. Omdat ik het de afgelopen tijd erg druk heb gehad, leek mij dit de juiste optie. Zo kon ik eindelijk echt even ontspannen. Ik besloot daarom om gelijk een afspraak te maken voor aankomend weekend. 

Thai massage Tilburg

Een aanrader

Het bedrijf waar ik naar toe ga heet Hua Hin spa en volgens mijn moeder krijg jij daar de lekkerste Thai massage van heel Tilburg. Dat klonk natuurlijk als muziek in de oren dus daarom had ik het op mijn lijstje gezet. Toen het eindelijk weekend was geworden, ging ik naar mijn afspraak. Toen ik daar aankwam werd ik hartelijk ontvangen door een hele vriendelijke medewerker. Mijn moeder had geen woord gelogen. Iedereen was erg aardig, het was schoon en alles wat erg mooi ingericht. Dit is een plek waar ik zeker nog eens naar terug ga.