Stoelmassages

Een stoelmassage in slecht 15 min. Na deze 15 min bent je helemaal ontspannen en verwikkeld. Je wordt op verschillende drukpunten gemasseerd dit zijn op het hoofd, nek, schouders, armen, handen, rug en heupen. Dit zijn vaak waar de meeste klachten vandaan komen. Mensen zijn vaak stijf en vermoeid. De masseurs zorgen ervoor dat jij met een goed en uitgerust gevoel naar huis gaat. Door deze massage is de bloedcirculatie ook beter en gaat het afvoeren van afvalstoffen in je lichaam sneller je lichaam uit.

De kracht van de methode

Jou lichaam komt goed in balans. Het versterkt het eigen immuunsysteem. De kracht van de behandeling ligt vast in de behandelingsreeks. Dit is zo uitgewerkt dat de Japanse shiatsu techniek  je lichaam doet activeren. De massage bestrijd ook destresssymptomen, bevordert de bloedcirculatie en vergoot het lichaamsbewustzijn.

Een afspraak maken?

Heb jij nou ook deze problemen en zit jij helemaal vast? Bel ons dan op of maak online een afspraak. Alle vragen worden ook beantwoordt als je belt of mailt. Wij willen dat jij met een uitgerust gevoel naar huis gaat. Op de website kan je ook ene formulier invullen met je vraag of eventueel een opmerking. Alle informatie vindt u op de website.