gabor enkellaarsjes

De leukste Gabor enkellaarsjes zijn van mij!

Al enkele jaren geleden had ik Gabor enkellaarsjes, die mijn favoriet waren. Helaas gingen ze na een flink aantal jaren kapot en kon ik ze echt niet meer dragen. Op dat moment waren mijn favoriete schoenen uit de collectie en kon ik ze nergens meer vinden! Laatst zat ik online te kijken bij Durlinger in de webshop. Het is al een hele tijd later en toch zag ik ineens mijn lievelingsschoenen weer staan! Die waren dus terug gekomen in de collectie en zo kon ik ze nogmaals aanschaffen. Hoe fijn is dat! Ik ben er verzot op en ben dan ook groot fan van Durlinger. Bij hen kan ik altijd goede kwaliteit schoenen kopen waar ik een hele tijd veel plezier van heb.

gabor enkellaarsjesGoede verzorging

Als jij ook wilt dat jouw schoenen lang mee gaan, dan zul je ze goed moeten verzorgen. Ten eerste is het altijd van belang dat je schoenen van goede kwaliteit koopt, zoals deze Gabor enkellaarsjes. De ondersteuning van je voeten is het belangrijkste! Daarnaast moet je ze goed schoonhouden en soms verzorgen met een beschermende spray. Op die manier heb je er langer plezier van!

Welke schoenen zijn jullie favoriete exemplaren?