Loodgieter Zoetermeer spoed

Dit bedrijf stuurt de beste loodgieter uit Zoetermeer met spoed

Loodgieter Zoetermeer spoedNa flinke regenval had ik een loodgieter in Zoetermeer met spoed nodig, want echt overal lag water. Ik had eigenlijk geen flauw idee wat ik moest doen en voelde ongelofelijk veel paniek. Met handdoeken was er niets meer aan te doen en ik moest echt iemand hiervoor laten komen. Snel ben ik op internet gaan zoeken naar een bedrijf wat mij hiermee kon komen helpen. De eerste die ik tegenkwam, heb ik meteen gebeld. Tijdens dit gesprek werd ik heel erg vriendelijk geholpen en dat zorgde er ook voor dat ik weer wat rustiger werd. Gelukkig vertelde zij mij ook dat er iemand onderweg was en die kwam ongeveer een kwartiertje later bij mij thuis aan.

Een snelle oplossing

Toen deze loodgieter uit Zoetermeer bij mij met spoed aankwam, wist hij meteen waar het aan lag. De slang van mijn wasmachine was los gesloten doordat de aansluiting niet goed meer was. Hij heeft dit allemaal voor mij gemaakt en daarna zelfs nog geholpen met het wegwerken van alles wat er al uit was gekomen. Hierdoor is de schade redelijk beperkt gebleven en heeft mij dat veel geld gescheeld. Mocht jij hier ook naar op zoek zijn, houd dan CVS Warmte in gedachten.