Een veilige plek voor jouw paarden

Jij wil altijd het beste voor je paard. Daarom wil je dat de beestjes een veilige plek hebben om te staan. In de wei moeten ze even helemaal tot rust kunnen komen. Ze moeten veilig rond kunnen lopen en rennen en zichzelf kunnen zijn. Ze mogen zich niet kunnen bezeren en moeten ook niet weg kunnen lopen. Een goed hekwerk is dus van levensbelang. Bovendien moet hekwerk dus netjes afgewerkt en stevig zijn. Daarnaast wil je niet elke paar jaar de omheining moeten vervangen. Ook duurzaamheid is zeker erg belangrijk. En het is fijn als het hek ook nog mooi bij de omgeving past. Waar moet je dan voor kiezen?

Een houten hekwerk voor elk paard

Als jij echt een goede paardenomheining zoekt, is het zeker verstandig om een omheining van hout te overwegen. Niet alleen ziet zo’n omheining er mooi uit en past de natuurlijk uitstraling van het hout perfect bij de omgeving, ook is het een degelijke soort omheining. Als het hekwerk goed geplaatst wordt, is het erg stevig. Paarden zullen niet zomaar weg kunnen lopen. Ook kunnen zij zich geen pijn doen aan de omheining. Daarnaast gaat hout dat op de juiste manier behandeld is en in duurzaamheidsklasse 1 of 2 zit, makkelijk 20 jaar mee. Je bent dus niet alleen verzekerd van een veilig en stevig hek voor de komende jaren, maar weet zeker dat het hekwerk zelfs decennia lang zal blijven staan.

Elk hekwerk is maatwerk

Net zoals dat geen twee paarden hetzelfde zijn, is ook geen paardenomheining hetzelfde. Elk hekwerk is maatwerk, zodat het perfect bij de weide en de dieren past. Houten omheiningen kunnen op diverse manieren gemaakt worden. Ook extra toevoegingen, zoals bijvoorbeeld gaas of een elektrische beveiliging, kunnen indien gewenst toegevoegd worden. Dit is afhankelijk van jouw wensen en voorkeuren. Er is veel mogelijk, dus kijk zeker wat het best is voor jou én je paarden.