Genoeg opties om in loondienst te gaan

Ben jij al opzoek naar een baan? Heb je al een baan? Of wellicht heb je al een baan, maar ben je op zoek naar iets nieuws. Ik kan je in ieder geval garanderen dat er meer dan genoeg banen zijn om in loondienst te gaan. Dan ligt het natuurlijk aan jezelf wat voor persoon je bent. Je bent natuurlijk vrij om te kiezen wat voor soort baantje je wilt hebben.

Werken bij de politie is een erg nobel beroep. Maar een politieagent wordt je natuurlijk niet zomaar. Hiervoor moet je een leerwerktraject volgen. Lesperiodes op een van de opleidingslocaties van de politie wissel je af met lerend werken in een politieteam. Zo leer je het politievak gelijk in de praktijk. Als je de opleiding hebt afgerond dan heb je niet alleen een erkend diploma, maar ook meteen een aan bij de politie.

Voor het voltijds leerwerktraject wordt er van te voren een overeenkomst met je afgesloten. Dit houdt in dat je van de eerste dag in diens bent bij de politie. Je zult dan ook meteen in het politie uniform starten. Kort opgesomd ziet het er zo uit:

  • Startperiode op een opledingslocatie van de politie
  • Afwisselend leren op de opleidingslocatie en praktijkstagen in de politieregio waar je aan verbonden bent
  • Afstuderen met een erkend diploma
  • Direct een baan in een politieteam

Zoals ik al zei ben je vrij om je eigen keuzes te maken waar je wilt werken. Zo kan je ook werken bij Kruidvat. Dit zal ongetwijfeld een wat rustigere baan zijn. Daarbij kan je waarschijnlijk ook dichter bij huis werken. Als je gaat werken bij de Kruidvat hoef je ook geen opleidingen te doen. Wellicht is het wat om te beginnen bij de Kruidvat en vanuit daar als je wat ouder bent, de overstap te maken naar de politie.