Een nieuw tuincentrum niet zonder hulp omgevingsvergunning

Mijn prachtige winkel bestaat al 2 jaar: een tuincentrum. Omdat het bedrijf zo goed loopt, besloten we het bedrijf uitbreiden. Dit kon ik verband met vergunningen niet op de huidige locatie. Dat was ook de reden waarom we zijn gaan kijken naar een volledig nieuwe locatie. Een nieuw tuincentrum op het industrieterrein bouwen, dat is ons doel. Hiervoor zijn natuurlijk ook ontelbaar veel vergunningen nodig. Daarom zijn we vorige week opzoek zijn gegaan naar hulp. Hulp voor omgevingsvergunning.

Vergunningkenners

We zochten op ‘’Hulp omgevingsvergunning’’

Hulp omgevingsvergunning hebben we vervolgens op Google gezocht. Hier kwamen een tal aan bedrijven uitrollen. We kozen natuurlijk het meest betrouwbaar bedrijf uit. Het meest betrouwbaar bedrijf dat we tegenkwamen was Vergunningkenners. We namen dan ook contact met hen op.

‘’Ze lieten al een hele goede eerste indruk achter’’

Nu een week later nadat we contact opnamen met vergunningkenners, hebben we al een afspraak ingepland. We hopen dat vergunningkenners ons kan helpen bij hulp omgevingsvergunning, en dat we daarmee eindelijk de bouw kunnen inplannen van ons nieuwe tuincentrum. We hebben er alle vertrouwen in want Vergunningkenners liet al een hele goede eerste indruk achter. Natuurlijk word het wel moeilijk om het allemaal rond te krijgen maar het is fijn dat we het werk over kunnen laten aan vergunningkenners. Zij zijn er namelijk in gespecialiseerd.