Rente.nl

Snel en eenvoudig de voordeligste rente zoeken

Sluit je een hypotheek af dan wil je natuurlijk zo min mogelijk betalen iedere maand, dit betekent dat je op zoek bent naar een hypotheekverstrekker die een lage rente rekent. Zet je spaargeld op de bank dan wil je het omgekeerde, veel rente zodat je ieder jaar je vermogen ziet groeien. Rente.nl vergelijkt alle rentarieven van de verschillende aanbieders. Op deze manier weet je direct wat de aantrekkelijkste aanbieder of kredietverstrekker is voor jouw situatie. Alle vergelijkingen zijn onafhankelijk, Rente.nl heeft er dus geen enkel belang bij.

Rente.nl

Gebruik de filters op de website

Door gebruik te maken van de filters op de website Rente.nl kun je direct zien wat voor jou de hoogste rente is. Het is ook mogelijk om bij een deposito je geld een tijd vast te zetten, in de meeste gevallen krijg je dan een hogere rente dan een normale spaarrekening. Ook voor het vergelijken van een rekening voor kinderen om te sparen is de website een zeer handig hulpmiddel. Van boven naar beneden staat de rente van hoog naar laag aangegeven met de voorkeur voor jouw wensen.

Rente.nl

Hoe werkt hypotheekrente

Bij de meeste hypotheken hanteert men de regel dat hoe langer de rente vast staat, hoe hoger deze is. Aan de andere kant hoef je dan geen zorgen te hebben dat ineens de rente omhoog schiet op het moment dat je periode afloopt. Je hebt iedere maand hetzelfde hypotheekbedrag, gaat de rente omlaag dan profiteer je er ook niet van mee. Kies voor een lange periode als je stabiliteit wilt en niet meer wilt betalen de eerstkomende jaren.