verschoningstas

Verschoningstas kopen voor mijn zus

Mijn zus is zwanger en daarom was ik voor haar naar een verschoningstas aan het kijken. De rest had zij zelf al gekocht en een kinderwagen had zij van onze ouders gekregen. Het enige wat nog ontbrak was een goede tas om de baby spullen in mee te kunnen nemen. Samen waren wij al naar de stad gegaan, maar daar kon zij niet slagen. Zij wilde een model hebben die niet meteen op een baby tas lijkt. Het liefste wilde zij een leren model hebben, want deze kan tegen water en een stootje. verschoningstas

Een zeer mooie, leren, verschoningstas gekocht

Via de website van 123luiertassen heb ik een zeer mooie verschoningstas gevonden en besteld. De keren dat wij samen naar de stad waren gegaan, was mij wel duidelijk geworden wat mijn zus wilde hebben. Daarom had ik haar hulp verder niet meer nodig en heb zelf een keuze online gemaakt. 

Inmiddels ben ik tante geworden van een mooi neefje. Tijdens mijn eerste kraambezoek had ik het cadeau voor mijn zus meegenomen. Toen zij het uitpakte begon zij bijna te huilen. De tas, van het merk Burkely vond zij zo geweldig, daar had zij geen woorden voor. Een zeer stevig en bijzonder mooi model.