streamprovider

Voortaan altijd aanwezig bij een meeting met 360 video streaming

Heeft u al eens overwogen om 360 video streaming te gebruiken tijdens de meetings van uw organisatie? Met 360 video streaming is het mogelijk om medewerkers of zakenpartners virtueel aanwezig te laten zijn bij een meeting of vergadering. Zij kunnen via een livestream op internet meekijken met de vergadering en via een headset of chatbox meepraten. Zeker wanneer vergaderingen in andere landen worden gehouden biedt dit een groot voordeel, omdat het inplannen van een meeting aanzienlijk makkelijker wordt.

streamprovider

Mogelijkheden van video streaming in 360 graden

Het reeds beschreven voorbeeld is slechts een van de vele toepassingen van 360 video streaming. Er zijn tal van andere mogelijkheden met deze moderne techniek! Zo is het voor universitaire instellingen en hogescholen mogelijk om studenten vanuit huis mee te laten kijken met een college, kunnen mensen via uw website meekijken met een concert of theaterstuk, enzovoorts. Op welke manier zou het gebruik van 360 video streaming voor u interessant kunnen zijn?

Er zijn verschillende bedrijven die hulp kunnen bieden bij het opzetten van een 360 graden stream voor uw organisatie. Vooraf bespreekt u vanuit welk oogpunt beelden gemaakt moeten worden, waarna dergelijke bedrijven voor het faciliteren van de 360 video streaming zorgen.