Wandspiegeldecor toevoegen aan uw huis

Als je decoreert, is een wandspiegel een serieuze fornage-asset. Het helpt om zelfs de donkerste en kleinste kamers op te vrolijken en te verbreden en kan zelfs een unieke decoratieve touch toevoegen aan uw grootste en meest formele ruimtes. Dit zijn niet alleen leuke toevoegingen aan je huis; Hier zijn enkele manieren waarop wandspiegels kunnen worden gebruikt om uzelf uit te drukken:

Vetgedrag

Een vetgedrag is altijd een geweldige manier om een kamer op te fleuren, vooral een die vrij donker of saai is. Een dramatisch spiegelframe kan echt het ontbrekende element zijn dat die wow-factor echt naar een kamer zal brengen. Spiegels kunnen op zichzelf een gedurfde verklaring maken, dus het plaatsen van één op uw toegangstafel kan een geweldige manier zijn om een plons van kleur toe te voegen zonder veel werk te hebben. Probeer voor een bolderverklaring spiegels op de muur in uw hoofdbadkamer te zetten; Als u veel natuurlijk licht in uw huis komt vanuit Windows of Skylights, kunt u ook proberen een spiegel muur te plaatsen die aan de ramen wordt geconfronteerd, omdat dit ook zal dienen om licht op een mooie en onopvallende manier weer te geven.

Frameloze spiegels

Frameloze spiegels zijn een geweldige manier om interesse toe te voegen aan een kamer zonder een vloeroppervlak in te nemen – je kunt er een op de spiegel muur in de entree plaatsen en vervolgens een ingelijste spiegel aan de spiegel muur aan de andere kant plaatsen. Een hangende spiegel is ook een geweldige manier om accessorize te maken. Hang een spiegel in de gang of in een kamer die veel wordt gebruikt door kinderen – je kunt dan ingelijst kinderkunst en knickknacks erop. Mirror Wall-kalenders zijn een geweldige manier om een ouder huis bij te werken. Je kunt mooie aangepaste kalenders vinden met prachtige spiegelbeelden die zeer redelijk geprijsd zijn.