Horeca bijbaan

Opzoek naar een horeca bijbaan in Utrecht?

Ben jij opzoek naar een horeca bijbaan in Utrecht?

Nadat ik mijn opleiding tot gastvrouw had afgerond, had ik het wel even gehad met het naar school toe gaan. Ik wilde graag geld gaan verdienen zodat ik mijn kennis en ervaring kan realiseren in de praktijk. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om op het internet te gaan zoeken naar een vacature die bij mij past. Al vrij snel kwam ik terecht op de website van Circle. Dit bedrijf werkt voornamelijk tijdens een evenement en dat was nou precies waar ik naar op zoek was! Hierdoor kon ik mijn vrije tijd blijven behouden om eens in de zoveel tijd mijzelf te ontplooien in de horeca.

Horeca bijbaan

Afspraak gepland!

Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om mijn sollicitatie en motivatie te sturen naar dit bedrijf. Mijn zinnen waren erop gezet dat ik een geschikte bijbaan kon vinden in de horeca. Gelukkig heb ik de juiste kennis en ervaring hierin en weet ik goed hoe dat ik kan inspelen op vragen. Al vrij snel werd ik gebeld dat ik langs kon komen voor een gesprek. Onder het genot van een kop koffie heb ik mijn denkvermogen kunnen laten spreken.