opleiding life coach

Jouw opleiding life coach

Ik ben altijd op zoek geweest naar een baan die mij echt energie geeft en waar ik alles uit kan halen. Toen ik de opleiding life coach van IEP zag was ik gelijk enthousiast. Anderen helpen bij het vinden van een droombaan, meer energie in het leven, een gezonder leven en een beter leven sprak mij gelijk aan. Ik heb mij gelijk ingeschreven voor de opleiding en dat was een groot succes.

opleiding life coach

Enerverende studie
Leren over onderwerpen wat jou echt aanspreekt en hoe jij kunt groeien? Dat was de studie life coach zeker voor mij. Tijdens de studie kwam je jezelf soms echt tegen, maar daardoor groei je ook juist. Ik ben in de tijd van mijn studie het meest gegroeid en heb veel aan mijn studie gehad. Na het afronden van mijn studie ben ik voor mijzelf begonnen als lifecoach. Ik werk nu al meer dan vier jaar met plezier als lifecoach en dat dankzij mijn studie.

De opleiding life coach is voor mensen die niet bang zijn om zichzelf tegen te komen en die graag anderen willen helpen. Het is een intensieve studie, maar de vruchten werpen zich zeker af. Ik geniet elke dag van het werk als lifecoach.